Wie ben ik

Thea van Berk Craniosacraalzeist.nlThea van Berk-Vos
Fysiotherapeut, afgestudeerd aan de hogeschool van Rotterdam in 1988.

De drive in mijn werk is het zoeken naar de juiste ondersteuning voor elke cliënt met zijn of haar klacht en dit te plaatsen in zijn of haar gehele functioneren.

Dit is de reden waarom ik de opleiding voor CranioSacraal Therapie, Upledger, in Doorn ben gaan volgen. In november 2011 heb ik de opleiding met succes afgerond en ben ik geregistreerd bij het Register voor CranioSacraal Therapeuten Nederland (RCN)

Daarnaast heb ik ook de Viscerale Manipulaties (Barral Instituut) gevolgd in Doorn.

Dit houdt in dat ik ook directere invloed kan uitoefenen op de organen en structuren in de buikholte en borstkast.

In 1997 heb ik de deuren van het fysiotherapeutisch centrum Fysie in Zeist geopend. Door de brede opzet van Fysie kan elke klant zo optimaal mogelijk geholpen worden door specifieke specialistische kennis op het gebied van het bewegingsapparaat die bij Fysie aanwezig is.

Daarnaast is gestructureerd oefenen om de belastbaarheid van het lichaam te verhogen een “must” om het terugkomen van klachten te verkleinen of om beter met klachten om te kunnen gaan of op te kunnen vangen.

Gevolgde opleidingen/cursussen

Functionele Osteopathie en Integratie (FOI), Opleiding voor Hapthotherapie (ITH)  in Berg en Dal, Arbeidsfysiotherapie, Fysiotherapie bij Gynaecologiepatiënten, Zwangerfit  (YVL).

En korte cursussen als: Multidisciplinair werken, COPD en Diabetes, Basis cursus Diabetes Mellitus en Overgewicht.

Mijn verdere interesses zijn: zeilen, tennis, lezen, bloemen en planten en luieren.